Baby Botox

Η καλύτερη αντιγηραντική θεραπεία

ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ BABY BOTOX

Το Baby Botox είναι η αγαπημένη θεραπεία ηθοποιών, τραγουδιστών και μοντέλων, οι οποίοι πρέπει μεν να διατηρούν ένα αψεγάδιαστο πρόσωπο, αλλά πρέπει ταυτόχρονα, να διατηρούν ανέπαφη την εκφραστικότητα του προσώπου τους, με απόλυτα φυσική απόδοση των συναισθημάτων τους.

Το Baby Botox είναι η νέα τάσης της Αισθητικής Δερματολογίας για νεανικό πρόσωπο, με σκοπό τη διατήρηση της φρεσκάδας του και την επιβράδυνση της εγκατάστασης ρυτίδων. Το αποτέλεσμά του, είναι να σβήνει τις λεπτές γραμμές και να τονίζει τη φυσική ομορφιά του προσώπου, αφού αρχίζει από μικρότερη ηλικία, προτού εγκατασταθούν οι μόνιμες ρυτίδες.

Αν και το Baby Botox, μπορεί να αρχίσει από οποιαδήποτε ηλικία, έχει μεγαλύτερη επιτυχία και καλύτερα αποτελέσματα σε μικρές ηλικίες, καθώς σε βαθιές, ήδη υπάρχουσες ρυτίδες, η δράση του είναι πιο περιορισμένη.

Το ιδανικότερο είναι να εφαρμόζεται με την εμφάνιση των πρώτων, λεπτών ρυτίδων, έτσι ώστε να αποτρέψει των σχηματισμό και την εγκατάσταση μόνιμων ρυτίδων.

Συνήθως, αρχίζει να εφαρμόζεται σε άντρες και γυναίκες, από την ηλικία των 25-30 ετών. Baby Botox μπορεί να γίνει και σε άτομα μεγαλύτερης ηλικίας, άνω των 30 ετών, ειδικά αν σε αυτά τα άτομα, λόγω κληρονομικότητας ή ιδιοσυγκρασίας, οι ρυτίδες τους είναι λιγότερο εμφανείς.

Baby Botox

Στις περισσότερες περιπτώσεις διαρκεί 4 – 6 μήνες και χρειάζεται κανείς να επαναλαμβάνει τη θεραπεία, συνήθως 2 φορές το χρόνο, για να διατηρήσει ένα αψεγάδιαστο και ταυτόχρονα απόλυτα φυσικό πρόσωπο.

Διάρκεια Baby Botox

Όχι. Αντιθέτως όταν το Baby Botox ξεκινά νωρίς (25-30 ετών) και γίνεται τακτικά, τότε αποφεύγονται να δημιουργηθούν βαθιές ρυτίδες στο πρόσωπο και μπορεί κανείς να συνεχίσει τη θεραπεία αυτή και σε μεγαλύτερες ηλικίες.

Δράση Baby Botox

ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ

Τι πρέπει να κάνω μετά τη θεραπεία;
Λόγω της μικρής ποσότητας που εφαρμόζεται, το Baby Botox είναι απόλυτα ασφαλές, χωρίς παρενέργειες. Τυχόν μελανιές, που μπορεί να προκύψουν, υποχωρούν σε λίγες μέρες.

 • Παραμείνετε σε όρθια θέση και μην ξαπλώσετε για 4 ώρες, μετά την εφαρμογή του Botox.
 • Μην τρίβετε την περιοχή εφαρμογής του Botox, αμέσως μετά την θεραπεία σας και για την επόμενη μέρα.
 • Αποφύγετε να υπερθερμάνετε τις περιοχές θεραπείας. Δεν συνιστάται η χρήση πολύ ζεστού νερού, στις περιοχές που έγινε το μπότοξ ή η χρήση σάουνας την ημέρα της θεραπεία σας.
 • Αποφύγετε την έντονη σωματική άσκηση, για 2 ημέρες μετά το Botox.
 • Αποφύγετε την χρήση αλκοόλ και ασπιρίνης, για 2 ημέρες μετά το Botox.

ΚΟΣΤΟΣ – ΤΙΜΕΣ

Το κόστος του Baby Botox εξαρτάται από το μέγεθος του προβλήματος και τις μονάδες του φαρμάκου που θα χρησιμοποιηθούν και ξεκινάει από 150 ευρώ.

ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ & ΑΠΟΨΕΙΣ

BABY BOTOX

Τελικά το έκανα και οι ρυτίδες μου δεν υπάρχουν πλέον, ενώ μπορώ να εκφράζομαι κανονικά και ούτε φαίνεται ότι έχω κάνει κάτι στο πρόσωπο μου!...

Anna S.

Είμαι ηθοποιός και λόγω συνεχών εκφράσεων προσώπου, είχα σχηματίσει ρυτίδες. Δεν μου άρεσε αυτό, όμως το να έκανα Botox θα είχε ως αποτέλεσμα να μην μπορώ να δείξω τα συναισθήματα μου...

Περισσότερα

BABY BOTOX

αλλά το τόλμησα. Είμαι υπέρ ευχαριστημένη καθώς το πρόσωπο μου φαίνεται πιο φρέσκο και νεανικό. Είναι ότι καλύτερο!! Δοκιμάστε το!...

Fabienne Schauer

Τo Botox ήταν κάτι που ανέκαθεν φοβόμουν. Όχι τόσο για την ιδέα του πως γίνεται, αλλά λόγω φόβου παραμόρφωσης. Ήθελα να δώσω μια ανανέωση στο πρόσωπο μου, αλλά όσο...

Περισσότερα

BABY BOTOX

Δεν πόνεσα καθόλου, δεν παραμορφώθηκα και δεν μου προκάλεσε κάποια ανεπιθύμητη ενέργεια. Η γιατρός είναι εξαιρετική...

Μάρκου Ειρήνη

Η γιατρός μου πρότεινε να κάνω Baby Botox, για να σβήσουν απαλά οι ρυτίδες στο μέτωπο μου. Στην αρχή ήμουν διστακτική, καθώς δεν γνώριζα τι ακριβώς ήταν, αλλά στην συνέχεια αφού...

Περισσότερα

ΚΛΕΙΣΤΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ

Καλέστε μας
ή συμπληρώστε την φόρμα
  BOTOX Τιμές

  BOTOX

  Το Botox είναι η διαδεδομένη ονομασία της βοτουλινικής τοξίνης και είναι η δημοφιλέστερη αντιγηραντική θεραπεία για την καταπολέμηση των ρυτίδων.

  BOTOX ΓΙΑ ΥΠΕΡΙΔΡΩΣΙΑ

  BOTOX ΓΙΑ
  ΥΠΕΡΙΔΡΩΣΙΑ

  Η υπεριδρωσία είναι μια παθολογική κατάσταση, που χαρακτηρίζεται από υπερβολική έκκριση ιδρώτα από τους ιδρωτοποιούς αδένες.

  BOTOX ΓΙΑ ΗΜΙΚΡΑΝΙΕΣ

  BABY ΓΙΑ
  ΗΜΙΚΡΑΝΙΕΣ

  Η χρήση του Botox για τις ημικρανίες έχει πρόσφατα εγκριθεί και στην Ελλάδα, και έχει αποδειχθεί αποτελεσματική, για όσους πάσχουν από χρόνια ημικρανία.

  Εγγραφείτε στο newsletter μας
  και κερδίστε μια Οξυγονοθεραπεία Ενυδάτωσης!