Botox για
την υπεριδρωσία

Όλα όσα θέλετε να μάθετε

ΤΙ ΕΙΝΑΙ

Η υπεριδρωσία είναι μια παθολογική κατάσταση, που χαρακτηρίζεται από υπερβολική έκκριση ιδρώτα από τους ιδρωτοποιούς αδένες και δυσχεραίνει την καθημερινότητα του ασθενή, σε εργασιακό και κοινωνικό επίπεδο. Ανάλογα με το που εντοπίζεται, χαρακτηρίζεται σε εστιακή, αυτή δηλαδή που εμφανίζεται κατά τόπους (π.χ. μασχάλες, παλάμες, πέλματα) και στη γενικευμένη, που εμφανίζεται σε όλο το σώμα.

Η εστιακή υπεριδρωσία, μπορεί να είναι πρωτοπαθής (κληρονομική προδιάθεση), να σχετίζεται με νευροπάθειες ή να είναι επακόλουθο νοσημάτων και τραυμάτων, που πλήττουν το συμπαθητικό νευρικό σύστημα και που προκαλούν υπερδραστηριότητά του. Μπορεί επίσης, να παρατηρηθεί σε αγχώδεις καταστάσεις.

Η γενικευμένη υπεριδρωσία, είναι συνήθως δευτεροπαθής, οφείλεται δηλαδή σε υποκείμενη συστηματική νόσο, όπως ενδοκρινολογικές και μεταβολικές διαταραχές (θυρεοειδοπάθειες, σακχαρώδη διαβήτη, εμμηνόπαυση κ.α.) και συστηματικές νόσους (καρκίνους, λεμφώματα, χρόνιες λοιμώξεις κ.α. ) και για αυτό και συστήνονται εξετάσεις, για να εξακριβωθεί η αιτιολογία της ανά περίπτωση.

H εστιακή υπεριδρωσία εντοπίζεται κυρίως στη μασχάλη, στις παλάμες και στα πέλματα.

Botox For Hyperhidrosis

Η υπεριδρωσία μπορεί να καταπολεμηθεί με διάφορους τρόπους. Μια σύγχρονη και αποτελεσματική αντιμετώπιση της, γίνεται με Botox. Με την συγκεκριμένη θεραπεία, μετριάζεται το νευρικό ερέθισμα, η εντολή δηλαδή στους ιδρωτοποιούς αδένες, να παράγουν ιδρώτα. Δηλαδή η εφαρμογή Botox, εμποδίζει την υπερβολική εφίδρωση κι όχι τη φυσιολογική παραγωγή ιδρώτα, κάτι που την καθιστά εξαιρετικά ασφαλή για την υγεία.

Botox For Hyperhidrosis

Η εφαρμογή γίνεται ενδοδερμικά και με την ελάχιστη δυνατή ενόχληση για τον ασθενή. Η θεραπεία έχει εξαιρετικά αποτελέσματα για τους ασθενείς και τους απαλλάσσει από την υπεριδρωσία για περίπου 4 μήνες.

How does Botox Work

ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ

Τι πρέπει να κάνω μετά τη θεραπεία;

 • Μην τρίβετε την περιοχή εφαρμογής του Botox, αμέσως μετά την θεραπεία σας και για την επόμενη μέρα.
 • Αποφύγετε να υπερθερμάνετε τις περιοχές θεραπείας. Δεν συνιστάται η χρήση πολύ ζεστού νερού, στις περιοχές που έγινε το μπότοξ ή η χρήση σάουνας την ημέρα της θεραπεία σας.
 • Αποφύγετε την έντονη σωματική άσκηση, για 2 ημέρες μετά το Botox.
 • Αποφύγετε την χρήση αλκοόλ και ασπιρίνης, για 2 ημέρες μετά το Botox.

ΚΟΣΤΟΣ – ΤΙΜΕΣ

Καλέστε μας ή κλείστε ένα δωρεάν ενημερωτικό ραντεβού με τους γιατρούς μας, προκειμένου να ενημερωθείτε σωστά.

ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ & ΑΠΟΨΕΙΣ

BOTOX ΓΙΑ ΥΠΕΡΙΔΡΩΣΙΑ

σε λίγες μέρες είδα αποτέλεσμα. Ο ιδρώτας είχε μειωθεί σε σημαντικό βαθμό και ένιωσα πολύ καλύτερα. Το προτείνω σε όλους, όσους έχουν παρόμοιο...

Θεοδώρα Κόσιφα

Αντιμετώπιζα σοβαρό πρόβλημα υπεριδρωσίας. Δεν ήταν καθόλου ευχάριστο για εμένα, καθώς ένιωθα όλη την μέρα ότι είχα άσχημη οσμή...

Περισσότερα

BOTOX ΓΙΑ ΥΠΕΡΙΔΡΩΣΙΑ

Την επισκέφτηκα και μέσα σε 3 μέρες είδα τα αποτελέσματα. Είναι απίθανο το πόσο γρήγορα δρα, λύνοντας το πρόβλημα και πλέον θα την επισκέπτομαι για να...

Stephanie Wilfinger

Είμαι 22 ετών και εργάζομαι ως μοντέλο. Η εικόνα είναι το μεγαλύτερο θέμα στην δουλειά μου, όπως και η υγιεινή. Από μικρή ηλικία είχα το πρόβλημα...

Περισσότερα

BOTOX ΓΙΑ ΥΠΕΡΙΔΡΩΣΙΑ

Εξαιρετική θεραπεία από μια εξαιρετική γιατρό. Σε ενημερώνει για όλα και έχει και πολύ ελαφρύ χέρι επίσης. Δεν κατάλαβα το παραμικρό και δεν πόνεσα καθόλου...

Christoph Hanke

Εξαιρετική θεραπεία από μια εξαιρετική γιατρό. Σε ενημερώνει για όλα και έχει και πολύ ελαφρύ χέρι επίσης. Δεν κατάλαβα το παραμικρό και δεν πόνεσα καθόλου...

Περισσότερα

ΚΛΕΙΣΤΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ

Καλέστε μας
ή συμπληρώστε την φόρμα
  Baby Botox Τιμές Αθήνα

  BABY
  BOTOX

  Το Baby Botox είναι η αγαπημένη θεραπεία ηθοποιών, τραγουδιστών, και μοντέλων, οι οποίοι πρέπει μεν να διατηρούν ένα αψεγάδιαστο πρόσωπο.

  BOTOX Τιμές

  BOTOX

  Botox είναι η διαδεδομένη ονομασία της βοτουλινικής τοξίνης και είναι η δημοφιλέστερη αντιγηραντική θεραπεία για την καταπολέμηση των ρυτίδων.

  BOTOX ΓΙΑ ΗΜΙΚΡΑΝΙΕΣ

  BOTOX ΓΙΑ
  ΗΜΙΚΡΑΝΙΕΣ

  Η χρήση του Botox για τις ημικρανίες έχει πρόσφατα εγκριθεί και στην Ελλάδα, και έχει αποδειχθεί αποτελεσματική, για όσους πάσχουν από χρόνια ημικρανία.

  Εγγραφείτε στο newsletter μας
  και κερδίστε μια Οξυγονοθεραπεία Ενυδάτωσης!