ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ ΔΕΡΜΑΤΟΛΟΓΙΑ

Botox

Περνώντας την ηλικία των 40 ετών, θέλησα να κάνω μια ανανέωση στο πρόσωπο μου, καθώς δεν μου άρεσαν οι ρυτίδες μου. Η πρώτη μου σκέψη ήταν το Botox, όμως σε συζητήσεις με τις φίλες μου, το έβγαλα από το μυαλό μου, αφού μου έλεγαν ότι θα παραμορφωθώ κτλ. Βρίσκοντας όμως την κ. Ζωγράφου και βλέποντας ότι έχει εκπαιδευτεί στο Πανεπιστήμιο της  Οξφόρδης….αποφάσισα να την επισκεφτώ και να το κάνω. Το πρόσωπο μου όχι μόνο δεν παραμορφώθηκε αλλά διατηρήθηκαν και όλες μου οι εκφράσεις, απαλλαγμένες από τις ρυτίδες μου!

Νιάρχου Σοφία

Botox

Είχε έρθει στην Derm & Plastic Surgery Clinic για θεραπεία Botox, μια συνάδελφος μου και μου άρεσε πολύ το αποτέλεσμα της. Είχα αποφασίσει εδώ και καιρό να κάνω κάτι για τις ρυτίδες μου στο μέτωπο και γύρω από τα μάτια. Επισκέφτηκα την κλινική και έμεινα έκπληκτη από τον χώρο και την γιατρό. Ήταν άψογη, συνεργάσιμη και πολύ προσιτή. Ο χώρος μοντέρνος και με ιδιαίτερη αισθητική. Στο πρώτο ραντεβού, μου εξήγησε την διαδικασία της θεραπείας, αλλά και τι αποτελέσματα να περιμένω. Αυτό που με έπεισε να προχωρήσω στη θεραπεία, παρά τον φόβο που είχα, ήταν η γιατρός, που δεν έχω λόγια, είναι απλά εξαιρετική.

Νικολάου Νατάσσα

Botox

Από νεαρή ηλικία ήμουν υπερεκφραστική, με αποτέλεσμα να έχουν σχηματιστεί δυο βαθιές ρυτίδες ανάμεσα στα φρύδια. Διαβάζοντας ένα άρθρο της κ. Ζωγράφου για την τεχνική της στο Botox, επικοινώνησα με το ιατρείο για να κλείσω ραντεβού. Δεν την γνώριζα προσωπικά, παρά μόνο μέσα από το άρθρο της. Με έκανε όμως να καταλάβω το πάθος της για την δουλειά της, αλλά και για το καλύτερο αποτέλεσμα. Νιώθω πολύ τυχερή που βρήκα μέσα από ένα άρθρο μια τόσο σπουδαία γιατρό, που μου χάρισε αυτό το αποτέλεσμα. Άλλαξε όλη μου η εικόνα!

Claudia Meyer

Baby Botox

Είμαι ηθοποιός και λόγω συνεχών εκφράσεων προσώπου, είχα σχηματίσει ρυτίδες. Δεν μου άρεσε αυτό, όμως το να έκανα Botox θα είχε ως αποτέλεσμα να μην μπορώ να δείξω τα συναισθήματα μου, όπως επέβαλε ο εκάστοτε ρόλος. Ψάχνοντας στο διαδίκτυο, ανακάλυψα το baby Botox και επισκέφτηκα την Derm & Plastic Surgery Clinic με σκοπό να ενημερωθώ καλύτερα.  Τελικά το έκανα και οι ρυτίδες μου δεν υπάρχουν πλέον, ενώ μπορώ να εκφράζομαι κανονικά και ούτε φαίνεται ότι έχω κάνει κάτι στο πρόσωπο μου!

Anna S

Baby Botox

Τo Botox ήταν κάτι που ανέκαθεν φοβόμουν. Όχι τόσο για την ιδέα του πως γίνεται, αλλά λόγω φόβου παραμόρφωσης. Ήθελα να δώσω μια ανανέωση στο πρόσωπο μου, αλλά όσο πιο φυσικά γίνεται. Δεν ήμουν σίγουρη για το αποτέλεσμα, αλλά το τόλμησα. Είμαι υπέρ ευχαριστημένη καθώς το πρόσωπο μου φαίνεται πιο φρέσκο και νεανικό. Είναι ότι καλύτερο!! Δοκιμάστε το!

Fabienne Schauer

Baby Botox

Η γιατρός μου πρότεινε να κάνω Baby Botox, για να σβήσουν απαλά οι ρυτίδες στο μέτωπο μου. Στην αρχή ήμουν διστακτική, καθώς δεν γνώριζα τι ακριβώς ήταν, αλλά στην συνέχεια αφού μου εξήγησε κάθε λεπτομέρεια, το έκανα. Δεν πόνεσα καθόλου, δεν παραμορφώθηκα και δεν μου προκάλεσε κάποια ανεπιθύμητη ενέργεια. Η γιατρός είναι εξαιρετική και σίγουρα θα σας επισκεφτώ ξανά!

Μάρκου Ειρήνη

Botox για ημικρανίες

Επισκέφτηκα την συγκεκριμένη κλινική για να κάνω Botox και το αποτέλεσμα είναι απίστευτο! Φαίνεται φυσικό, χωρίς να έχω χάσει τις εκφράσεις του προσώπου μου και δεν πόνεσα καθόλου. Επιπλέον, μετά από παρότρυνση της γιατρού, έκανα και Botox για τους πονοκεφάλους μου, καθώς είχα μεγάλο πρόβλημα. Το εκπληκτικό είναι ότι μου πέρασαν οι πονοκέφαλοι, όπως μου είπε η γιατρός, κάτι όμως που δεν πίστευα. Είναι εξαιρετική στη δουλειά της και την προτείνω ανεπιφύλακτα.

Σταυρούλα Καραμπέτσου

Botox για ημικρανίες

Το Botox για ημικρανίες με έσωσε καθώς είχα φτάσει σε σημείο να μην μπορώ να δουλέψω λόγω του πόνου. Είχα επισκεφτεί πολλούς γιατρούς, ειδικούς για το πρόβλημα μου, όμως αυτό παρέμενε παρά τα πολλά χάπια που έπαιρνα. Αποφάσισα να δοκιμάσω και αυτή την τεχνική, τη θεραπεία με Botox και πραγματικά νιώθω ότι έκανα τη σωστή επιλογή. Κρίμα που δεν το γνώριζα νωρίτερα και υπέφερα. Σας ευχαριστώ πολύ κ. Ζωγράφου.

Νίκος Γεωργιάδης

Botox για ημικρανίες

Όταν έμαθα για αυτή τη θεραπεία, δεν την πίστευα. Με ενημέρωσε η φίλη μου, ότι έκανε Botox για το συγκεκριμένο πρόβλημα και ότι είχε αποτέλεσμα και αποφάσισα να το δοκιμάσω και εγώ. Επισκέφτηκα την κ. Ζωγράφου, έκανα τις ερωτήσεις που με απασχολούσαν και στη συνέχεια κάναμε την θεραπεία. Η επιστημονική της κατάρτιση και η εμπειρία της, ήταν εμφανής από το πρώτο ραντεβού μας. Πλέον δεν έχω ημικρανίες, ενώ η κ. Ζωγράφου κέρδισε ακόμη μια φανατική της πελάτισσα!

Μάντη Αργυρώ

Botox για υπεριδρωσία

Αντιμετώπιζα σοβαρό πρόβλημα υπεριδρωσίας. Δεν ήταν καθόλου ευχάριστο για εμένα, καθώς ένιωθα όλη την μέρα ότι είχα άσχημη οσμή και ότι όλοι με απέφευγαν. Αποφάσισα να κάνω κάτι δραστικό για να λύσω αυτό το πρόβλημα. Έκανα στην συγκεκριμένη κλινική Botox για υπεριδρωσία και μέσα σε λίγες μέρες είδα αποτέλεσμα. Ο ιδρώτας είχε μειωθεί σε σημαντικό βαθμό και ένιωσα πολύ καλύτερα. Το προτείνω σε όλους, όσους έχουν παρόμοιο πρόβλημα!

Θεοδώρα Κόσιφα

Botox για υπεριδρωσία

Είμαι 22 ετών και εργάζομαι ως μοντέλο. Η εικόνα είναι το μεγαλύτερο θέμα στην δουλειά μου, όπως και η υγιεινή. Από μικρή ηλικία είχα το πρόβλημα της υπεριδρωσίας. Οι παλάμες μου ήταν πάντα ιδρωμένες, ακόμα και αν δεν έκανα τίποτα. Όλο αυτό με δυσκόλευε στην δουλειά μου και δεν μπορούσα να αντεπεξέλθω στις υποχρεώσεις μου. Η ατζέντης μου, μου πρότεινε την κ. Ζωγράφου, που είχε κάνει διάφορες αισθητικές θεραπείες και σε άλλες κοπέλες. Την επισκέφτηκα και μέσα σε 3 μέρες είδα τα αποτελέσματα. Είναι απίθανο το πόσο γρήγορα δρα, λύνοντας το πρόβλημα και πλέον θα την επισκέπτομαι για να το επαναλαμβάνω!

Stephanie Wilfinger

Botox για υπεριδρωσία

Εξαιρετική θεραπεία από μια εξαιρετική γιατρό. Σε ενημερώνει για όλα και έχει και πολύ ελαφρύ χέρι επίσης. Δεν κατάλαβα το παραμικρό και δεν πόνεσα καθόλου.

Christoph Hanke

ONLINE ΡΑΝΤΕΒΟΥ

Καλέστε μας
ή συμπληρώστε την φόρμα

Διεύθυνση Derm & Plastic Surgery Clinic
Διεύθυνση Derm & Plastic Surgery Clinic
    Εγγραφείτε στο newsletter μας
    για να λαμβάνετε πρώτοι τις προσφορές και τα νέα μας.